-20%

Vaša stomatološka ordinacija drBrkić daje 20% popusta za studente

Vidi sve
Zakažite online

Usluge

13. окт 2022.

Zubni ispuni-plombe i lečenje zuba

Popravka zuba i lečenje najsavremenijim metodama. Endodoncija i savremeni pristup lečenju. Dođite i uverite se u kvalitet naših stomatoloških usluga.

Dr Jelena Brkić

zubi

Podelite ovaj članak

linkedintwitterfacebook

Kompozitne (bele) plombe u današnje vreme predstavljaju standard. Zub na kome je postavljena ovakva plomba se estetski odlično uklapa u zubni niz, čime se postiže prirodni izgled. Kompozitnim plombama se mogu korigovti i određene nepravilnosti oblika i položaja zuba. Takve plombe se nazivaju fasete obzirom da prekrivaju veći deo vidljivog dela zuba. Ukoliko pak imate problem sa zubnim živcem i potrebno vam je lečenje zuba (endodoncija), budite bez brige. Svim našim pacijentima detaljno objasnimo proceduru, šta i kako će se raditi. Nekada se lečenje završava u jednoj poseti, a ponekad je potrebno doći dva ili više puta. Endodoncija se sprovodi savremenim metodama uz pomoć mašinskih instrumenata, što skračuje vreme posete i čini da rezultati terapije budu uspešniji. Svakako naša stomatološka ordinacija će se pobrinuti da pronađe najbolje rešenje za Vas.

Stomatološka ordinacija dr Brkić pruža usluge iz različitih grana stomatologije. Možete nas kontaktirati preko veb sajta a cene naših stomatoloških usluga pogledate na našem cenovniku.