-20%

Vaša stomatološka ordinacija drBrkić daje 20% popusta za studente

Vidi sve
Zakažite online
Teeth

Svi članci

Izbeljivanje zuba

Izbeljivanje zuba predstavlja savremenu metodu pomoću kojom se na vrlo jednostavan i brz način dolazi do svetlijih, beljih, estetski prihvatljivijih zuba. Beljenje zuba je nezaobilazan deo u estetskoj stomatologiji.

Pročitajte više

4 Min Read

whitening

Zubna protetika

Ukoliko Vam nedostaje jedan ili više zuba problem možemo rešiti izradom zubnih krunica. U zavisnosti koliko zuba nedostaje ili je samo u pitanju estetski problem, u našoj ordinaciji izrađujemo fiksne i mobilne krunice.

Pročitajte više

4 Min Read

prosthetics.jpeg

Oralna hirurgija

U slučaju da je potrebno hiruškim putem rešiti problem, specijalista oralne hirurgije će na najbolji način rešiti Vaš problem.

Pročitajte više

4 Min Read

surgery.jpeg

Pregled i konsultacije

Proverite stanje Vaših zuba. Zakažite besplatan stomatološki pregled i dođite na konsultacije.

Pročitajte više

4 Min Read

examination.jpeg

Zubni ispuni-plombe i lečenje zuba

Popravka zuba i lečenje najsavremenijim metodama. Endodoncija i savremeni pristup lečenju. Dođite i uverite se u kvalitet naših stomatoloških usluga.

Pročitajte više

4 Min Read

fillings.jpeg

Skidanje kamenca

Skidanje kamenca sa zuba je jedna od procedura u preventivnoj stomatologiji i ima za cilj održanje zdravlja usta i zuba. Preventivna stomatologija je usmerena je na suzbijanje faktora koji mogu narušiti funkciju sistema za žvakanje.

Pročitajte više

4 Min Read

skidanje kamenca sa zuba

Plombiranje i popravka karijesa zuba. Bele ili crne plombe?

Uklonite karijes u našoj ordinaciji , oblikujte Vaš zub novom plombom i povratite mu funkcionalne i estetske karakteristike. Takođe, zub će biti zaštićen od ponovnog prodora bakterija i nastanka novog karjesa. Naša stomatološka ordinacija je pripremila za Vas novi savet vezan za plombe i plombiranje. Pročitajte kako možete sprečiti pojavu karijesa, koji su standardi u plombiranju i kako se pravilno vrši plombiranje i očuvanje zubnih kontakta nakon završene procedure.

Pročitajte više

4 Min Read

stomatolog novi sad

Kompozitne fasete. Izrada, vrste i cena kompozitnih faseta

Kompozitne fasete - sve na jednom mestu. Zašto se zovu još i viniri? Koja je procedura izrade? Koja je cena? Korisni saveti dr Jelene Brkić.

Pročitajte više

4 Min Read

Pregled i priprema za plombiranje zuba

Sve o bojama zuba. A1 ili B1 boja zuba, koja je razlika?

Na jednom mestu pročitajte i saznajte sve o boji i nijansama zuba. A1 ili B1 boja zuba, koju izabrati? Šta su to bleach boje? Korisni saveti dr Jelene Brkić.

Pročitajte više

4 Min Read

besplatan stomatološki pregled